KİLİS / MERKEZ - Hacı Mehmet ve Nimet Erman Zeytçioğlu İlkokulu

İlimizde düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışmasında

Sek Sek oyununda okulumuz İl 1.si olup şampiyon olmuştur. Öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan Sınıf Öğretmenimiz Arzu ŞENTÜRK ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Yakan Top oyununda okulumuz İl 2.si olmuştur. Öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan Sınıf Öğretmenimiz Mahmut Erdi PARLAK ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Mendil kapmaca oyununda okulumuz çeyrek finale kadar yükselme başarısı göstermiştir. Öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan Sınıf Öğretmenimiz Mehmet TOPAL , Sınıf Öğretmenimiz Cuma DENİZLİ ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

İp atlama oyununda okulumuz çeyrek finale kadar yükselme başarı göstermiştir. Öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan Sınıf Öğretmenimiz Zekiye KANDEMİR , Sınıf Öğretmenimiz Semihat Saygın ÖZTÜRK ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Yarışmanın ilk gününden son günene kadar öğretmen ve öğrencilerimizin yanında yer alan Okul Müdürümüz İsmail KURTOĞLU , Müdür Yardımcımız Özgür Çakmak ve Müdür Yardımcımız Muratalp Doğan'a teşekkür ediyoruz.

Bizlerden desteklerini esirgemeyen okulumuz öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği 1.Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği çalışmaları devam ediyor. Öğrencilerimiz okulumuzu 4 branş da temsil edeceklerdir. ( Yakan Top , Seksek , İp Atlama ve Mendil Kapmaca ) şimdiden yarışmalardaki öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

60.Kütüphane Haftası Etkinlikleri Kapsamında Sınıflarımızda sessiz kitap okuma etkinliği yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü etkinlikleri kapsamında yapılan İstiklal Marşımızı güzel okuma yarışmasında ilde 2.olan anasınıfı öğrencimiz Elif YILDIZ'ı ve Okul öncesi Öğretmenimiz Perihan BÜYÜKKÖŞKER'i tebrik ediyoruz.Sayın Valimiz Tahir ŞAHİN'in katılımları ile öğrencimizin ödülü verildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü okulumuzda çoskuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuz personeli ve öğrencilerinin katılımıyla okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikat sonrasında Müdür Yardımcısı Özgür ÇAKMAK'ın yapmış olduğu bilgilendirme konuşmasıyla ülkemizdeki deprem gerçeğinin unutulmaması gerektiğini vurgulayarak depreme her daim hazırlıklı olmanın ne kadar önemli olduğunu ifade etti.

Şbt

Sıfır ATIK Projesi Kapsamında Okulumuzda gerçekleştirdiğizim 2-A sınıfı Sergisi.. Emeği geçen 2-A Sınıf Öğretmenimiz İnci ÖZİPEK POLAT ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Sıfır ATIK Projesi Kapsamında Okulumuzda gerçekleştirdiğizim 1-B sınıfı Sergisi.. Emeği geçen 1-B Sınıf Öğretmenimiz Çiğdem DEMİRBAŞ ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginliği Projesi Kapsamında Okulumuzda gerçekleştirdiğizim Atasözü Deyimler Resimleme Etkinliği 1-A sınıfı Sergisi.. Emeği geçen 1-A Sınıf Öğretmenimiz Gülşen ŞENTÜRK ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Tüm değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlarız.

Ock

7 Aralık Kilis’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yıl dönümü kutlu olsun.

Okulumuzda Yerli Malı Haftası Etkinliği

Kas

Okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti olan eSafety Label, eğitim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı hedefliyor.

Eyl

Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçları Şubesinden gelen siber güvenlik uzmanları seminer verdi.

Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçları Şubesinden gelen siber güvenlik uzmanları okulumuz öğrencilerine ve öğretmenlerine seminer verdi. Ayrıca seminerde bilişim suçları ve siber güvenlikle ilgili bilinmeyenlere dikkat çekildi. Hem Öğrenciler hem de Öğretmenler açısından oldukça faydalı bir seminer oldu.